Pauline Westen (hobo)

Pauline Westen studeerde af in Zwolle in 1987 bij Koen van Slogteren.
Al tijdens haar conservatorium opleiding gaf ze hoboles in Kampen aan de muziekschool als vervanger, en tegenwoordig is zij nog steeds werkzaam aan dit huidige Centrum voor Kunsteducatie. In de ruim 25 jaar leservaring die zij inmiddels heeft gaf zij les aan veel instituten en aan vele leerlingen, in de leeftijd van 8 tot 80 jaar.
Ook als freelance hoboïste speelde ze en speelt ze nog in veel professionele begeleidingsorkesten in het hele land en was zij twaalf jaar de hoboïste van het blaaskwintet “5 volgens Bartjens” in Zwolle.

“Muziekles geven is mijn grote passie. Steeds weer verbaas ik me en ben ik verheugd over het feit dat er nog steeds mensen hobo willen leren spelen. Een instrument van de lange adem, letterlijk en figuurlijk, maar ook prachtig als het lukt om een mooie toon te maken! Wat doet het met je als je muziek maakt, en wat krijg je ervoor terug. Juist in deze hectische wereld ben je steeds helemaal even in jezelf en in de muziek. Een prachtige ervaring voor jong en oud, ieder op zijn eigen niveau en met eigen talent.”

Ben je nog niet zeker van je keuze: maak telefonisch of per mail een afspraak voor een gratis proefles met de hobo docente. Informatie over lesgeldregeling, lesgeldvoorwaarden en lesduur kun je bij haar opvragen.
Tijdens de eerste paar jaar kun je een hobo huren.